Skaičiuoklės

Svetainėje galite pasinaudoti įvairiomis skaičiuoklėmis. Jų pagalba galite sužinoti naudingos informacijos apie maisto produktus, apie jūsų valgomus patiekalus. Taip galite vesti maisto savikontrolės dienyną, kuris suteiks informacijos apie jūsų maitinimąsi.

Nuorodos:

  • Maistingumo skaičiuoklė
    Ji padės jums sužinoti, kiek maistinių medžiagų ir kilokalorijų lieka šaltuose patiekaluose arba patiekaluose po šiluminio apdorojimo. Registruoti vartotojai galės išsisaugoti savo įvestus patiekalus.
  • Maisto produkto sudėtis
    Ji padės jums sužinoti, kiek maistinių medžiagų ir kilokalorijų yra maisto produktuose. Registruoti vartotojai galės išsisaugoti savo įvestus maisto produktus.
  • KMI ir Maistinių medžiagų apskaičiavimo skaičiuoklė
    Jos pagalba sužinosite savo ūgio ir svorio santykį (Kūno masės indeksą = KMI). Taip pat kūno sudėjimą bei rekomenduojamus per dieną maistinių mediagų kiekius. Registruoti vartotojai galės išsisaugoti šią informaciją.
  • Valgiaraštis
    Registruoti vartotojai galės kurti(koreguoti) savo dienos, kelių dienų ar savaičių valgiaraštį pagal norimą pasiekti tikslą.

Kaip gaminti maistą?
  Dietinio maisto gamyba Šis receptūrų rinkinys ir gamybos technologijų aprašai skiriamas dietinių patiekalų ruošimui ne tik ligoninėse, sanatorijose, poilsio namuose, senelių bei vaikų namuose, bet ir visiems besigydantiems ar norintiems racionaliai maitintis namų sąlygomis. Pateiktų patieklalų receptūroje gerokai mažesnis cukraus ir riebalų kiekis.