KONSERVUOTI ŽALI ŽIRNELIAI SU MAJONEZU - Nr. 15.2

Maistingumas:
Baltymai3,43 g
Riebalai5,01 g
Angliavandeniai9,60 g
Energinė vertė97,15 kcal
Receptūros ir gamybos technologijos aprašas:
IngredientaiSvoris (gramais)
BruttoNetto
Konservuoti žali žirneliai100,0065,00
Liesas majonezas15,0015,00
Išeiga:65/15 (80 g)
  • Iš konservuotų žalių žirnelių nupilamas skystis, ir sumaišomi su liesu majonezu.

Paaiškinimas: prie kai kurių ingredientų esanti ženklas * reiškia, kad patiekalą galima patiekti su šiuo priedu, pavyzdžiui, su grietine ar su sviestu, su cukrumi ir kt. Šio priedo maistinė ir energetinė vertė į viso patiekalo maistinę ir energetinę vertę neitraukta.

Prie pagrindinio patiekalo maistinės vertės pridedama ir garnyro bei padažo maistinė vertė, nurodyta pagal to garnyro ar padažo receptūros numerį, perskaičiavus pagal reikiamą kiekį.

Naudota literatūra: L. Petkevičienė. Dietetikos praktika, 2008m.