ŠVIEŽIŲ KOPŪSTŲ IR SALDŽIŲJŲ PIPIRŲ SALOTOS - Nr. 23

Maistingumas:
Baltymai1,27 g
Riebalai10,17 g
Angliavandeniai6,08 g
Energinė vertė120,93 kcal
Receptūros ir gamybos technologijos aprašas:
IngredientaiSvoris (gramais)
BruttoNetto
Baltagūžiai kopūstai80,0064,00
Saldieji pipirai (paprika)35,0030,00
Rafinuotas saulėgrąžų aliejus10,0010,00
Išeiga:100/10 (110 g)
  • Švieži kopūstai sutarkuojami;
  • Saldieji pipirai supjaustomi šiaudeliais;
  • Pilamas saulėgrąžų aliejus.

Paaiškinimas: prie kai kurių ingredientų esanti ženklas * reiškia, kad patiekalą galima patiekti su šiuo priedu, pavyzdžiui, su grietine ar su sviestu, su cukrumi ir kt. Šio priedo maistinė ir energetinė vertė į viso patiekalo maistinę ir energetinę vertę neitraukta.

Prie pagrindinio patiekalo maistinės vertės pridedama ir garnyro bei padažo maistinė vertė, nurodyta pagal to garnyro ar padažo receptūros numerį, perskaičiavus pagal reikiamą kiekį.

Naudota literatūra: L. Petkevičienė. Dietetikos praktika, 2008m.