DARŽOVIŲ GARNYRAS (3 VARIANTAS) - Nr. 307

Maistingumas:
Baltymai2,35 g
Riebalai6,60 g
Angliavandeniai13,01 g
Energinė vertė121,94 kcal
Receptūros ir gamybos technologijos aprašas:
IngredientaiSvoris (gramais)
BruttoNetto
Morkos25,0020,00
Marinuoti agurkai25,0020,00
Konservuoti žali žirneliai15,0010,00
Bulvės53,0043,00
Natūralus majonezas20,0020,00
Išeiga:100/20 (120 g)
  • Morkos, rauginti agurkai nuplaunami;
  • Visos daržovės supjaustomos kubeliais;
  • Dedami konservuoti žali žirneliai;
  • Viskas sumaišoma;
  • Paskaninama natūraliu majonezu.

Paaiškinimas: prie kai kurių ingredientų esanti ženklas * reiškia, kad patiekalą galima patiekti su šiuo priedu, pavyzdžiui, su grietine ar su sviestu, su cukrumi ir kt. Šio priedo maistinė ir energetinė vertė į viso patiekalo maistinę ir energetinę vertę neitraukta.

Prie pagrindinio patiekalo maistinės vertės pridedama ir garnyro bei padažo maistinė vertė, nurodyta pagal to garnyro ar padažo receptūros numerį, perskaičiavus pagal reikiamą kiekį.

Naudota literatūra: L. Petkevičienė. Dietetikos praktika, 2008m.