Spausdinti

Patiekalų receptūrų ir
jų gamybos technologijų aprašai

Bulvių ir daržovių patiekalai (108 - 1542) (75)
Garnyrai (289 - 29112) (47)
Gėrimai (350 - 35301) (44)
Kiaušinių patiekalai (208 - 21902) (18)
Kruopų patiekalai (151 - 20601) (106)
Makaronų ir miltų gaminiai (196 - 20020) (26)
Mėsos ir mėsos produktų patiekalai (248 - 27001) (123)
Padažai (308 - 4651) (22)
Saldieji patiekalai, kisieliai, kompotai (319 - 33020) (67)
Salotos ir mišrainės (1 - 22003) (105)
Sriubos (56 - 10010) (112)
Varškės patiekalai (220 - 23301) (38)
Žuvies patiekalai (243 - 24701) (21)