ŠVIEŽIŲ KOPŪSTŲ SALOTOS SU MAJONEZU IR GRIETINE - Nr. 20

Maistingumas:
Baltymai1,90 g
Riebalai5,18 g
Angliavandeniai5,63 g
Energinė vertė76,77 kcal
Receptūros ir gamybos technologijos aprašas:
IngredientaiSvoris (gramais)
BruttoNetto
Baltagūžiai kopūstai115,0092,00
Grietinė, 25% riebumo20,0020,00
Išeiga:90/20 (110 g)
  • Švieži kopūstai sutarkuojami per stambią trintuvę;
  • Pilamas natūralus majonezas ir grietinė;
  • Pabarstoma petražolėmis ir krapais;
  • Išmaišoma.

Paaiškinimas: prie kai kurių ingredientų esanti ženklas * reiškia, kad patiekalą galima patiekti su šiuo priedu, pavyzdžiui, su grietine ar su sviestu, su cukrumi ir kt. Šio priedo maistinė ir energetinė vertė į viso patiekalo maistinę ir energetinę vertę neitraukta.

Prie pagrindinio patiekalo maistinės vertės pridedama ir garnyro bei padažo maistinė vertė, nurodyta pagal to garnyro ar padažo receptūros numerį, perskaičiavus pagal reikiamą kiekį.

Naudota literatūra: L. Petkevičienė. Dietetikos praktika, 2008m.