Mėgaukis maistu
  • Pradžia
  • Straipsniai
    • Maistas ir maitinimasis
    • Maitinimasis ir sveikata
    • Dietų aprašai
    • Vaikų maitinimasis
    • Maisto sauga
    • Pas mus svečiuose
  • Skaičiuoklės
  • Ar žinai?
  • D.U.K.
  • Leidiniai
    • Pirkimo sąlygos
  • Forumas
  • Prisijungti
  • Vienos porcijos svoris
  • Kiek telpa į vienkartinį puodelį?
  • Požiūris į maitinimąsi
  • Maisto svarba
  • Maistinių medžiagų svarba
    • Mineralai
    • Vitaminai
    • Mikromineralai
  • Maistinės medžiagos
    • Riebalai
    • Baltymai
    • Angliavandeniai
    • Skaidulinės medžiagos
  • Maisto grupės
    • Kiaušiniai
    • Mėsa ir jos produktai
    • Šiek tiek apie pieną
    • Pagrindinės maisto produktų grupės
  • Valgomieji riebalai
    • Aliejus
    • Margarinas
  • Alkoholis
  • Kaip gaminti maistą
  • Patiekalų receptūrų ir jų gamybos technologijų aprašai
  • Spausdinti
  • El. paštas

Žinios apie margariną

  • Margarino atsiradimo ir gaminimo būdų apžvalga
  • Kas yra margarinas?
  • Kokios yra margarino rūšys?
  • Iš ko gaminamas margarinas?
  • Kokie yra margarino gaminimo būdai?
  • Margarino privalumai

Skaityti daugiau...

  • Spausdinti
  • El. paštas

Aliejai

  • Aliejai - skystieji riebalai
    • Kas yra augalinis aliejus ir kokia jo energinė vertė?
    • Augalinių aliejų skirstymas
    • Kiek laiko galima vartoti augalinį aliejų bei ką gamintojas privalo nurodyti ant aliejaus etikečių?
    • Kaip pakinta aliejus kulinarinio apdorojimo metu?
    • Augalinio aliejaus rūšys, jų panaudojimas bei maistinė vertė
    • Koks aliejus yra populiariausias ir nuo ko priklauso aliejaus vertingumas?
    • Augalinių aliejų ir kitų maisto produktų (100g) riebalų rūgščių, cholesterolio kiekio ir energinės vertės palyginimas
    • Kas geriau augaliniai ar gyvūniniai riebalai?
    • Šaltai spaustas sėmenų aliejus

Skaityti daugiau...


  • Apie mus
  • Klubo nuostatai
  • Nacionalinė Dietetikos Federacija
  • Kontaktai

Visos teisės saugomos © Tinkamo maitinimosi klubas 2009-2022
Kopijuoti be autorių sutikimo griežtai draudžiama.

Į viršų