Mėgaukis maistu
  • Pradžia
  • Straipsniai
    • Maistas ir maitinimasis
    • Maitinimasis ir sveikata
    • Dietų aprašai
    • Vaikų maitinimasis
    • Maisto sauga
    • Pas mus svečiuose
  • Skaičiuoklės
  • Ar žinai?
  • D.U.K.
  • Leidiniai
    • Pirkimo sąlygos
  • Forumas
  • Prisijungti
  • Vienos porcijos svoris
  • Kiek telpa į vienkartinį puodelį?
  • Požiūris į maitinimąsi
  • Maisto svarba
  • Maistinių medžiagų svarba
    • Mineralai
    • Vitaminai
    • Mikromineralai
  • Maistinės medžiagos
    • Riebalai
    • Baltymai
    • Angliavandeniai
    • Skaidulinės medžiagos
  • Maisto grupės
    • Kiaušiniai
    • Mėsa ir jos produktai
    • Šiek tiek apie pieną
    • Pagrindinės maisto produktų grupės
  • Valgomieji riebalai
    • Aliejus
    • Margarinas
  • Alkoholis
  • Kaip gaminti maistą
  • Patiekalų receptūrų ir jų gamybos technologijų aprašai
  • Spausdinti
  • El. paštas

Patiekalų receptūrų ir
jų gamybos technologijų aprašai

Bulvių ir daržovių patiekalai (108 - 1542) (75)
Garnyrai (289 - 29112) (47)
Gėrimai (350 - 35301) (44)
Kiaušinių patiekalai (208 - 21902) (18)
Kruopų patiekalai (151 - 20601) (106)
Makaronų ir miltų gaminiai (196 - 20020) (26)
Mėsos ir mėsos produktų patiekalai (248 - 27001) (123)
Padažai (308 - 4651) (22)
Saldieji patiekalai, kisieliai, kompotai (319 - 33020) (67)
Salotos ir mišrainės (1 - 22003) (105)
Sriubos (56 - 10010) (112)
Varškės patiekalai (220 - 23301) (38)
Žuvies patiekalai (243 - 24701) (21)


  • Apie mus
  • Klubo nuostatai
  • Nacionalinė Dietetikos Federacija
  • Kontaktai

Visos teisės saugomos © Tinkamo maitinimosi klubas 2009-2022
Kopijuoti be autorių sutikimo griežtai draudžiama.

Į viršų