PEKINO KOPŪSTŲ SALOTOS SU ŠVIEŽIAIS POMIDORAIS - Nr. 22.5

Maistingumas:
Baltymai1,02 g
Riebalai10,06 g
Angliavandeniai3,58 g
Energinė vertė123,14 kcal
Receptūros ir gamybos technologijos aprašas:
IngredientaiSvoris (gramais)
BruttoNetto
Pomidorai27,0025,00
Porai15,0010,00
*Pekino kopūstai25,0020,00
*Rafinuotas saulėgrąžų aliejus5,005,00
Išeiga:55/5 (60 g)
  • Nuplauti pomidorai supjaustomi smulkiais griežinėliais ir sumaišomi su smulkiai supjaustytais baltagūžiais kopūstais.
  • Salotos paskaninamos aliejumi.

Paaiškinimas: prie kai kurių ingredientų esanti ženklas * reiškia, kad patiekalą galima patiekti su šiuo priedu, pavyzdžiui, su grietine ar su sviestu, su cukrumi ir kt. Šio priedo maistinė ir energetinė vertė į viso patiekalo maistinę ir energetinę vertę neitraukta.

Prie pagrindinio patiekalo maistinės vertės pridedama ir garnyro bei padažo maistinė vertė, nurodyta pagal to garnyro ar padažo receptūros numerį, perskaičiavus pagal reikiamą kiekį.

Naudota literatūra: L. Petkevičienė. Dietetikos praktika, 2008m.