RAUGINTŲ KOPŪSTŲ SALOTOS SU SVOGŪNAIS - Nr. 24.2

Maistingumas:
Baltymai0,61 g
Riebalai3,74 g
Angliavandeniai1,68 g
Energinė vertė42,87 kcal
Receptūros ir gamybos technologijos aprašas:
IngredientaiSvoris (gramais)
BruttoNetto
Rauginti kopūstai91,0064,00
Ropiniai svogūnai arba9,007,00
svogūnų laiškai10,007,00
Saulėgrąžų aliejus5,005,00
Išeiga:70/5 (75 g)
  • Rauginti kopūstai nusunkiami, susmulkinami ir sumaišomi su smulkiai supjaustytais ropiniais svogūnais ar svogūnų laiškais
  • Salotos paskaninamos aliejumi.

Paaiškinimas: prie kai kurių ingredientų esanti ženklas * reiškia, kad patiekalą galima patiekti su šiuo priedu, pavyzdžiui, su grietine ar su sviestu, su cukrumi ir kt. Šio priedo maistinė ir energetinė vertė į viso patiekalo maistinę ir energetinę vertę neitraukta.

Prie pagrindinio patiekalo maistinės vertės pridedama ir garnyro bei padažo maistinė vertė, nurodyta pagal to garnyro ar padažo receptūros numerį, perskaičiavus pagal reikiamą kiekį.

Naudota literatūra: L. Petkevičienė. Dietetikos praktika, 2008m.