RAUGINTŲ KOPŪSTŲ SALOTOS SU SVOGŪNAIS - Nr. 25

Maistingumas:
Baltymai0,79 g
Riebalai10,01 g
Angliavandeniai1,62 g
Energinė vertė105,49 kcal
Receptūros ir gamybos technologijos aprašas:
IngredientaiSvoris (gramais)
BruttoNetto
Rauginti kopūstai115,0080,00
Ropiniai svogūnai arba12,0010,00
Žali svogūnai (laiškai)13,0010,00
Rafinuotas saulėgrąžų aliejus 10,0010,00
Išeiga:90/10 (100 g)
  • Rauginti kopūstai nusunkiami, susmulkinami ir sumaišomi su smulkiai supjaustytais svogūnais ar svogūnų laiškais;
  • Salotos skaninamos saulėgrąžų aliejumi.

Paaiškinimas: prie kai kurių ingredientų esanti ženklas * reiškia, kad patiekalą galima patiekti su šiuo priedu, pavyzdžiui, su grietine ar su sviestu, su cukrumi ir kt. Šio priedo maistinė ir energetinė vertė į viso patiekalo maistinę ir energetinę vertę neitraukta.

Prie pagrindinio patiekalo maistinės vertės pridedama ir garnyro bei padažo maistinė vertė, nurodyta pagal to garnyro ar padažo receptūros numerį, perskaičiavus pagal reikiamą kiekį.

Naudota literatūra: L. Petkevičienė. Dietetikos praktika, 2008m.