CUKINIJOS PIENO PADAŽE - Nr. 291.6

Maistingumas:
Baltymai0,92 g
Riebalai0,98 g
Angliavandeniai4,76 g
Energinė vertė27,48 kcal
Receptūros ir gamybos technologijos aprašas:
IngredientaiSvoris (gramais)
BruttoNetto
Cukinijos73,0049,00
Skystas pieno padažas Nr. 311.113,0013,00
Pienas, 3,2 proc.13,0013,00
Miltai kvietiniai1,001,00
Sviestas1,001,00
Išeiga:50 g
  • Cukinijos supjaustomos kubeliais ir šutinamos atskirai 10 – 15 min. 85-90ºC temperatūroje, po to sujungiamos su padažu ir užverdamos.

Paaiškinimas: prie kai kurių ingredientų esanti ženklas * reiškia, kad patiekalą galima patiekti su šiuo priedu, pavyzdžiui, su grietine ar su sviestu, su cukrumi ir kt. Šio priedo maistinė ir energetinė vertė į viso patiekalo maistinę ir energetinę vertę neitraukta.

Prie pagrindinio patiekalo maistinės vertės pridedama ir garnyro bei padažo maistinė vertė, nurodyta pagal to garnyro ar padažo receptūros numerį, perskaičiavus pagal reikiamą kiekį.

Naudota literatūra: L. Petkevičienė. Dietetikos praktika, 2008m.