VAISTAŽOLIŲ ARBATA - Nr. 354

Maistingumas:
Baltymai0,00 g
Riebalai0,00 g
Angliavandeniai0,00 g
Energinė vertė0,00 kcal
Receptūros ir gamybos technologijos aprašas:
IngredientaiSvoris (gramais)
BruttoNetto
Mėtos arba1,001,00
ramunėlės arba1,001,00
raudonėlis arba1,301,30
kmynai arba2,002,00
žalia arbata arba1,001,00
čiobrelis1,301,30
Arbatžolių antpilas50,0050,00
Vanduo150,00150,00
Išeiga:200 g
  • I stiklinę įpilama arbatos antpilo ir karšto vandens;
  • Arbata gali būti patiekiama ir šalta, tik reikia ją perkošti;
  • Arbata gali būti patiekiama ir su cukrumi.

Paaiškinimas: prie kai kurių ingredientų esanti ženklas * reiškia, kad patiekalą galima patiekti su šiuo priedu, pavyzdžiui, su grietine ar su sviestu, su cukrumi ir kt. Šio priedo maistinė ir energetinė vertė į viso patiekalo maistinę ir energetinę vertę neitraukta.

Prie pagrindinio patiekalo maistinės vertės pridedama ir garnyro bei padažo maistinė vertė, nurodyta pagal to garnyro ar padažo receptūros numerį, perskaičiavus pagal reikiamą kiekį.

Naudota literatūra: L. Petkevičienė. Dietetikos praktika, 2008m.